Doporučení při prodeji nemovitosti
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Doporučení při prodeji nemovitosti

Dovolte mi několik rad založených na dlouholetých zkušenostech mojí realitní kanceláře AURUS REALITY k uspíšení prodeje Vaší nemovitosti smiley
 
Jistě se mnou budete souhlasit, že první dojem, který máte z někoho nebo z něčeho, je často ten nejdůležitější. Proto je nutné, aby i Vaše nemovitost zanechala v potencionálním kupujícím ten nejlepší dojem
Proto si tedy dovolím ze své zkušenosti navrhnout:
 
1) Prosím, netrvejte na zouvání obuvi, pro kupující je to nepříjemné (pro případ, že je venku špatné počasí, jsou naši makléři vybaveni návleky).
 
2) Odstraňte prosím z interiéru Vaší nemovitosti pokud možno malé kousky nábytku, jako jsou stolečky, židle, koberečky nebo nepotřebné poličky místnosti tak budou působit prostorněji.
 
3) Nebojte se investovat do malíře pokojů světlé barvy interiéry Vaší nemovitosti prosvětlí a vůně barev vyvolává pocit čistoty a novoty. Čisté byty či domy se prodávají rychleji a za lepší cenu pro Vás.
 
4) Navrhuji odstranit z pracovní plochy kuchyňské linky nádobí, kávovar, topinkovač atp. Chceme kupujícímu ukázat, jak praktická a prostorná je Vaše kuchyně. Pamatujte, že rozhodující slovo při koupi nemovitosti má často manželka; stejně tak doporučujeme odstranit i další drobné předměty osobní povahy, např. fotografie z ostatních odkládacích ploch (na stolcích v hale atp.).
 
5) Doporučuji, aby v koupelně neviselo sušící se prádlo a kolem vany a umyvadla by nemělo být mnoho lahviček šampónů, mýdel, pracích prášků apod. Opět budeme se snažit prezentovat tuto místnost jako čistou, voňavou a prostornou.
 
6) Je velice přínosné, když v ložnici může kupujícího uvítat čistě povlečená a ustlaná postel a i ostatní obytné místnosti mohou působit uklizeným (tedy prostorným) dojmem.
 
7) Bude li prohlídka probíhat ve večerních hodinách, doporučuji rozsvítit před prohlídkou všechna světla chceme navodit atmosféru příjemného, útulného domova.
 
8) Pokud máte hezký výhled z oken, roztáhněte před denní prohlídkou záclony, ukažte kupujícímu krásu, do které se budou moci dívat klienti často kupují právě lokalitu a výhled.
 
9) Ne každý nekuřák bude ochoten přejít vůni Vašich cigaret. Naštěstí je před prohlídkou možné obytné prostory vyvětrat a příp. provonět vanilkou. Kupující se mnohdy rozhodují nejen na věcném či vizuálním základě, ale mnohdy spíše na jiném pocitovém 
 
10) V zimě přiměřeně ve všech prostorách zatopte, pozor ne zase příliš, někteří kupující si při prohlídkách neodkládají.
 
11) Věřím, že Vaši domácí miláčci jsou důležitými členy rodiny, ale ne každý kupující zvířátka miluje a někteří jsou na ně dokonce alergičtí. Pošlete některého z Vaší rodiny v průběhu prohlídky s pejskem na procházku. Pejsek Vám bude vděčný a kupující možná také.
 
12) Pokuste se vytvořit z Vaší nemovitosti oázu klidu a pohody. Pokud se do Vaší nemovitosti zamilují, budou ochotni přehlédnout i některé drobné nedostatky.
 
Budu velice rád, pokud i Vám naše osvědčená doporučení pomohou zrealizovat Vámi zamýšlenou prodejní transakci
 
Richard Záhorský
AURUS REALITY

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?