O nás
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

O nás

AURUS REALITY JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o.

Naše cesta začala v roce 1995, kdy jsme, s mým otcem JUDr. Ivanem Záhorským, založili realitní kancelář, se specializací na oblast hlavního města Prahy a nejbližšího okolí.  Věděli jsme, že to nebude cesta lehká a již tehdy jsme viděli, jak často se na trhu objevují neseriózní praktiky a nedostatek profesionality a osobního přístupu. To nás inspirovalo k tomu, abychom vytvořili realitní kancelář, která bude jiná. Chtěli jsme, aby naše realitní kancelář byla synonymem pro důvěru, profesionalitu a lidský přístup. A to se nám povedlo.

Už od počátku jsme byli rodinná firma, malý tým, ale s velkými ambicemi a ještě větší láskou k tomu, co děláme. První úspěchy nás motivovaly k neustálému zlepšování a rozšiřování našich služeb.

V průběhu jsem od otce otěže převzal a postupně jsem oblast působení rozšířil i na jiné regiony. Dnes jsem hrdý na to, že za dobu existence naší realitní kanceláře jsme zprostředkovali obchody mnoha známých a významných nemovitostí, stejně jako koupě, prodeje a pronájmy objektů pro individuální bydlení, bytů, domů a pozemků a dokázali jsme si udržet nadstandardní servis, se stále se rozšiřujícím portfoliem spokojených klientů.

Co nás dělá unikátními?

V AURUS REALITY jsme přesvědčeni, že se od konkurence odlišujeme hned v několika klíčových ohledech:

1. Dlouholetá praxe: Třicet let na trhu znamená, že jsme viděli a zažili téměř vše. Naše zkušenosti nám umožňují předvídat tržní trendy a poskytovat rady, které jsou založené na reálných datech a praxi.

2. Individuální přístup: Každý klient je pro nás jedinečný. Věnujeme čas tomu, abychom pochopili jeho potřeby a přání, a podle toho přizpůsobujeme naše služby. Naši klienti nejsou jen čísla jsou to partneři, kterým pomáháme dosáhnout jejich cílů.

3. Inovace a technologie: I když máme dlouhou historii, neustále sledujeme moderní trendy a technologie, které nám umožňují poskytovat ještě lepší služby. Investujeme do nejnovějších nástrojů a platforem, které nám pomáhají lépe komunikovat s klienty a efektivněji spravovat nemovitosti.

4. Etika a transparentnost: Naše hodnoty jsou založené na čestnosti a transparentnosti. Vždy jednáme v nejlepším zájmu našich klientů a dbáme na to, aby všechny naše kroky byly jasné a srozumitelné.

Našimi ideálními klienty jsou majitelé nemovitostí, kteří hledají partnera, na kterého se mohou spolehnout. Jsou to lidé, kteří si cení profesionality, preciznosti a osobního přístupu. Ať už jde o prodej rodinného domu, prodej bytu, pozemku či pronájem nemovitostí, naši klienti vědí, že se na nás mohou obrátit s jakýmkoliv přáním či problémem.

Majitelé nemovitostí, kteří s námi spolupracují, oceňují naši schopnost rychle a efektivně najít vhodné řešení. Vědí, že jsme tu pro ně, abychom jim ulehčili život a postarali se o jejich nemovitosti jako o své vlastní. Díky našim hlubokým znalostem trhu a osobnímu přístupu, jsme schopni nabídnout služby, které přesně odpovídají potřebám našich klientů.

A proč si vybrat právě nás - AURUS REALITY?

Vybrat si AURUS REALITY znamená vsadit na jistotu a kvalitu. Naši klienti si nás vybírají, protože vědí, že jsme schopni dosáhnout výsledků, na které se mohou spolehnout. Ať už jde o prodej nebo pronájem nemovitostí, jsme tu proto, abychom našim klientům usnadnili život, zajistili co nejvyšší profit, přinesli klid a ušetřili jejich drahocenný čas i starosti.

Maximální nasazení: Jsme tu pro vás 24/7. Víme, že trh s nemovitostmi se neřídí pevnou pracovní dobou, a proto jsme vždy připraveni řešit vaše potřeby.

Odbornost a znalosti: Naši makléři jsou vysoce kvalifikovaní odborníci s dlouholetou praxí. Neustále se vzděláváme a sledujeme aktuální trendy, abychom mohli nabídnout nejlepší možné služby.

Kompletní služby: Od prvotního poradenství, přes profesionální foto a video prezentaci nemovitostí, až po finalizaci právní stránky obchodu, předání nemovitostí i převody médií zajistíme, že celý proces bude probíhat hladce a bez stresu.

Děkujeme, že jste si našli čas poznat AURUS REALITY. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám ukážeme, proč jsme tou správnou volbou.

Richard Záhorský 
jednatel a majitel 
AURUS REALITY JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o.

                        

JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o. se počátkem roku 2012 stala, na základě rozhodnutí Úřadu průmyslového vlastnictví o zápisu ochranné známky, jediným vlastníkem a oprávněným uživatelem ochranné známky AURUS REALITY, proto od té chvíle pro své činnosti v oblasti nemovitostí tuto známku využívá s logem

JSME DRŽITELI CERTIFIKÁTŮ

a ČLENEM

           


 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?